u8 szivacs Csokonai - Mindenki pályára lépett
Kiemelt

2018 április 23

Kellner Máté : Április 22-én Cegléden játszottunk az U8-as csapatunkkal. Egy gödöllői majd utána egy szentendrei csapattal küzdhettünk meg. Ismét a maximálisan engedélyezett 8 fővel játszottunk. Első mérkőzésünk 1. félidejében a jó védekezés mellett támadásban néhány átgondolatlan döntéssel ajándék labdákat adtunk ellenfelünknek. A 2. félidőre már összeszedettebbek voltunk. Védekezésben is jobb teljesítményt nyújtottunk, labdákat is szereztünk amit értékesítettünk.

A szentendrei mérkőzésen talán az idei legjobb teljesítményt láttam a csapattól. Határozottan, jól védekeztünk, kevés hibával gyors támadásokat vezettünk. Azért is jár elismerés a gyerekeknek, mert mindezt egy kiváló csapat ellen is végre tudták hajtani. Véleményem szerint egy színvonalas mérkőzést is játszottunk. Mindenki sokat játszott a játékidőhöz (2x10 perc) viszonyítva, így azok a játékosok is szerepet kaptak, akiknek U9-ben kisebb a sikerélményük, illetve azok is, akiket kizárólag az U8-as korosztályba neveztünk be.

A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Finta Milán, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Pántya István, Pethő Gábor, Sramek Zalán.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu