u8 szivacs Csokonai - egyre biztatóbb teljesítmény
Kiemelt

2018 március 28
Kellner Máté : Március 25-én Budaörsön U8-as korosztályba játszottunk két mérkőzést: a Gyál, ill. a Dabas szivacskézilabda csapataival. 
Az 1. mérkőzés elején a védekezésünk működött kevésbé jól, így több átlövés gólt kaptunk. A támadásainkat legtöbbször pontosan fejeztük be, így egy küzdelmes 1. félidőn voltunk túl. A 2. félidő elején a mérkőzés már eldőlt, mindenki sokat játszott és ki is vette a részét a sikerből.
A következő mérkőzésen egy szintén jól képzett dabasi csapattal találtuk magunkat szembe, ahol már gyorsabb, cselező játékosokkal versenyezhettünk. Középen jól tudtuk tartani őket, ugyanakkor voltak játékosaink, akik lábmunkával nem tudták őket lekövetni. A posztokat cserélgetve a problémát orvosolni tudtuk. Kapusainkat is meg kell dicsérni, hiszen egymást jól kiegészítették még akkor is, ha esetleg hullámzó volt a teljesítmény. 
Öröm volt látni mindkét mérkőzésen a 2. félidei teljesítményeket. Úgy látom, hogy a gyerekek mérkőzéseken is motiválják egymást és egyre megbízhatóbb teljesítményt nyújt a csapat. A legutóbbi forduló után ismét sikerült 2 győzelemmel haza jönnünk. Remélem, hogy ezek a sikerek az önbizalmat növelik, de az alázatos munkát követő úton haladunk tovább! Gratulálok!

A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton Géza, Pántya István, Pethő Gábor, Sramek Zalán.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu