U9 szivacs Csokonai - első forduló 2017.10.15 Százhalombatta
Kiemelt

2017 október 15
Kellner Máté: Vasárnap Százhalombattán játszottuk az U9-es kisiskolai bajnokság első fordulóját. Korábban a csapat nagy része U8-as bajnokságban játszott több éven keresztül. Idén már négyen (2008-as születésűek) vannak, akik az utolsó szivacs kézilabdás évüket játszhatják, heten pedig 2009-es születésűek.
Az első mérkőzésen a Bíró csapatával játszottunk. Az első félidő elején összeszedettek voltunk, a védekezés is működött egy rövid ideig. Rengeteg technikai hiba ellenére mérkőzésben tudtunk maradni, így 6:5-tel fordultunk. A 2. félidőben 3 góllal elment az ellenfelünk 11:8-ra. A sokat gyakorolt emberfogásos védekezéssel 11:11-re feljöttünk. Utána a figyelmünk lankadt és végül 16:12-es végeredménnyel zártunk, ahol a várhatónál kicsit több lett a különbség a Bíró szivacsosai javára. A kapusposztot még továbbra is keressük, hiszen volt kapusunk 2 év után elköszönt tőlünk, akinek innen is sok sikert kívánunk. Az 1 első mérkőzést 2 kapussal játszottuk. Igyekeztek a gyerekek, viszont rengeteget kell még védeniük. Néhány elkerülhető gólt kaptunk, ami szintén kihatással volt a mérkőzés végeredményére.
 
A hazai csapattal játszottuk a 2. mérkőzést. Örültem annak, hogy a rengeteg gyakorlás visszaköszönt, és egy nagyobb arányú győzelemmel mehettünk haza, mellette pedig mindenki játszani tudott a 2. félidőben is. Végeredmény 2:17 ide. Kapusposzton egy 3. játékosunkat is beállítottuk aki szívesen védett. Remélem, hogy lassan mindenkinek megtaláljuk a helyet csapatunkban.

Gratulálok a gyerekeknek a küzdeni akarásért! A hozzáállásban kell még az edzéseken pár dologban változást elérni, hogy a fejlődés is nagyobb ütemű lehessen. Erre nagy energiákat fordítunk. Bízom benne, hogy ezen a téren is pozitív változások lesznek.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu