Szivacs Csokonai - Jótékonysági torna Dömsödön
Kiemelt

2017 szeptember 10

Kellner Máté : Vasárnap Dömsödön egy jótékonysági tornán vettünk részt 12 gyerekkel U9-es korosztályban. Eddig még nem vettünk részt idegen helyen ilyen magas létszámmal. 2008-2010-es születésű gyerekekkel versenyeztünk.

Az 1. mérkőzésen a torna szervezőjével, a Ráckeve csapatával játszottunk. Az 1. mérkőzésen egy erősebb sorunkkal kezdtünk, akik meghálálták a kapott feladatot, és nagyobb előnnyel fordulhattunk a félidőben. A 2. félidőben sokat játszottak azok, akik eddig kevés lehetőséget kaptak. Közülük 2-en először játszottak mérkőzést.

A 2. mérkőzés előtti megbeszélésen és a bemelegítésnél láttam, hogy a gyerekek egy része nem megfelelő hozzáállással készült a mérkőzésre. Ez kulcskérdés volt, mert teljesen más hangulatú mérkőzést játszottunk. Volt akinél a magabiztosság volt kissé túlzó, volt aki érdektelenséget vagy sértődöttséget mutatott. Erről már rengeteget beszélgettünk, folyamatosan keressük együtt a megoldást. A játékban sok technikai hibánk volt rengeteg kihagyott helyzettel és elkerülhető gólokkal. 6-9-es eredménnyel zártuk az 1. játékot. Félidőben igyekeztem rendet tenni a fejekben. 3-0-val egyenlíteni is tudtunk. Az eredményt hosszú ideig tartottuk is, aztán kijöttek a mentális problémák. Ebben kell úgy érzem a csapatnak rengeteget fejlődnie. Végól 3 gólos vereséget szenvedtünk.

A játékkal kapcsolatban egyáltalán nem lehet szégyenkezni valónk, hiszen volt mindkét mérkőzésnek jó időszakai. Azt gondolom a gyerekek is átérezték mi az amiben még változniuk kell. Ezt javítsuk ki és akkor szép év elé nézhetünk!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu