Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U9 szivacs - Bíró Lajos Iskola - Kevenet Kupa
Kiemelt

2018 május 22

Veres István : Pünkösd hétfőn Ráckevére utaztunk egy hat csapat részvételével rendezett szivacskézilabda tornára. 2008-as születésű játékosainknak ez volt utolsó „szivacsos” fellépése. Két csoportban körmérkőzéssel, majd a helyosztókkal dőlt el a kupa sorsa. Először a Csepel DSE-vel játszottunk, fiatalabb csapatuk ellen nagy különbséggel nyertünk. Második összecsapásunkon a rendező Ráckeve VKSK komoly erőfeszítésre késztetett bennünket. Végig szoros mérkőzésen döntetlen eredmény született. Jobb gólkülönbségünknek köszönhetően mi játszhattuk a döntőt, ahova testvércsapatunk,a  „Csokonaisok” jutottak be a másik ágról. Változatos, több fordulatot hozó mérkőzés után mi hagyhattuk el győztesen a játékteret, I. helyen zártuk a tornát. Nem igazán játszottunk jól, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk. Gratulálok játékosainknak, a szülőknek köszönet a buzdításért. Vas Rékának köszönjük a meghívást.

Csapatunk tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Márk, Forgács Botond, Jakobicz Nándor, Takács Dániel, Orosz Bence, Nagy Levente, Molnár Balázs, Tóth Zalán, Gyapjas András, Hatvani Mór.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu