Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U9 szivacs - Bíró Lajos Iskola - utolsó forduló
Kiemelt

2018 május 14

Veres István : A korosztály utolsó bajnoki fordulóját Tökölön rendeztük. Soron következő mérkőzéseinken „testvércsapataink” (Csokonai, Szebeni) voltak ellenfeleink. Lendületesen, motiváltan játszottuk végig mindkét összecsapásunkat, játékosaink ötletes megoldásaikkal sokszor engem is megleptek. Az irányítást végig kezünkben tartva, mindkétszer győztesen hagytuk el a játékteret. Gratulálok a fiúk a hétvégi, és az idény során nyújtott teljesítményéhez, köszönöm a gyerekek egész éves munkáját 
Szombaton csapatunk tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Márk, Forgács Botond,Gyapjas András, Halász Erik, Jakobicz Nándor, Molnár Balázs, Nagy Levente, Németh Benjamin, Orosz Bence.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu