Közgyűlés a vadonatúj sportcsarnokban

Tulajdonképpen először lehet megnézni az új kézilabdacsarnokot a szeptember 29-i SZKSK-közgyűlésen. A közgyűlés napirendjén nem mellesleg sok fontos témában születik döntés: így például a költségvetés-tervezet elfogadás, tisztújítás, a csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása stb.

Az elnökség teljes meghívója alább olvasható:

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

Kedves Tagok! Kedves Szülők! Kedves Sportolók!

A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör elnökségének döntése alapján ezúton meghívom Önöket Egyesületünk közgyűlésére.

A közgyűlés helye (a székhelytől eltérően): 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok A közgyűlés ideje: 2020. szeptember 29. 18:00 óra A megismételt közgyűlés helye, ideje: 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok 2020. szeptember 29. 18:30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

A megismételt közgyűlésre vonatkozó szabályok: Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül, határozatképes, ha erről a tagokat az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban előre tájékoztatták. A határozatképességet a közgyűlésen a döntések előtt az elnök ellenőrzi.

Tervezett napirend:

1. napirendi pont: Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és –hitelesítők megválasztása
2. napirendi pont: Az Elnök tájékoztatása az elmúlt időszak eseményeiről, az elért eredményekről, a jövőbeli tervekről
3. napirendi pont: 2019. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai beszámoló jóváhagyása
4. napirendi pont: Pénzügyi terv, 2020. évi költségvetés-tervezet elfogadása
5. napirendi pont: Elnökségi tisztújítás
6. napirendi pont: Felügyelő Bizottsági tisztújítás
7. napirendi pont: Székhely módosítás
8. napirendi pont: Csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása
9. napirendi pont: Egyebek

A napirendi pontokkal kapcsolatos írásbeli anyagok a 2310 Szigetszentmiklós, Szélső u. 2. szám alatti iratmegőrzési helyen, Kovács István elnöknél tekinthetők meg.

A SZKSK tagjai, vagy szervei által indokolással együtt beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha a közgyűlés időpontja előtt legalább 21 nappal írásban benyújtották az elnökséghez. Az e határidő után, vagy a közgyűlésen beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévők 2/3-os többsége ezzel egyetért.

A tisztségviselőket választó közgyűlés előtt legalább 1 hónappal a SZKSK elnöksége jelölőbizottságot hoz létre. A jelölő bizottságnak a tisztségviselőkre vonatkozó javaslatát ezen bizottság elnöke terjeszti a közgyűlés elé. A jelölőlistát a közgyűlés egyszerű szótöbbséggel kiegészítheti. A jelölő bizottság tagjai: Vas János, Bujtor Csabáné, Semsei Ferenc

A jelen meghívó a www.szksk.hu hivatalos honlapján és a Szigetszentmiklósi-Kézilabda-Sport-Kör hivatalos facebook oldalán is közzétételre kerül.

Kérjük, hogy a közgyűlésen történő megjelenési szándékáról edző kollégáinknál szíveskedjen mielőbb visszajelezni.

Kelt, Szigetszentmiklós, 2020. augusztus 28.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Kovács István - SZKSK Elnök

 • 07
 • máj.

Lukács Csaba : Két mérkőzéssel és két vereséggel zárta a Kisiskolás bajnokságot a Szebeni csapata. A két meccs között hatalmas különbség volt. Az elsőn enerváltan, pontatlanul és rengeteg hibával játszottunk, ennek köszönhetően bántóan sima vereséget szenvedtünk a váciaktól. A másodikon a hazai Szbatta volt az ellenfél és talán az idei legjobb első félidőt játszottuk, jól védekeztünk és 3 gólos előnnyel fordultunk. A második játékrészben, ezt 5 perc alatt sikerült elherdálni és utána már csak futottunk az eredmény után, Az utolsó három támadásunknál a játékvezetők elvették a labdát tőlünk (némiképp érthetetlenül) és végül a hazaiak egy időntúli szabaddobással megnyerték a mérkőzést. A gyerekek példásan küzdöttek, nagyon sajnáltam Őket ezért a vereségért!

 • 23
 • ápr.

Vecsési SE - SZKSK2 9 - 9 

SZKSK2 - Cegléd 10-20

Lukács CsabaHosszú szünet után léptek pályára a 2007-es gyerekek és ez meg is látszott a teljesítményünkön..Rengeteg volt az egyénieskedés, a csapatjátékot nyomokban sem lehetett felfedezni. Mindenki egyedül akarta megoldani azokat a helyzeteket is –ami nem az ő feladata lett volna. Kevés értékelhető momentum volt ezen a napon.Az első mérkőzést sikerült kis szerencsével döntetlenre menteni a vecsésiekkel szemben, míg a másodikon, ahol aztán egyáltalán nem működött a védekezés, sima vereséget szenvedtünk a ceglédi csapattal szemben. Itt végkép dekoncentráltak voltunk, rengeteg volt a pontatlan lövés, és a helyezkedési hiba. Nehéz lenne bárkit kiemelni ezen a napon!

 • 05
 • márc.

Lukács Csaba :  Hosszú majd, három hónapos szünet után ismét pályára léptek 2007-2008-ban született kézilabdázóink. A hosszú kihagyás ellenére nem nyújtottunk rossz teljesítményt a fizikálisan erősebb ellenfeleinkkel szemben. A szünet nem volt jó hatással a csapatjátékra, a többekben kialakult "labdaéhség" egyénieskedésbe csapott át. Mai játékunk két minimális vereséghez volt csak elég, de én ennek ellenére elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével. Czinke Nándi, Székely Áron megszerezte első gólját a "nagyok" között, a kapuban pedig bemutatkozott Engelbrecht Vili.

 
 • 04
 • dec.

Szilágyi Viktória : A mai napon két mérkőzést játszott U10-es csapatunk Százhalombattán. Az első meccsen hatgólos vereséget szenvedtünk a Budaörs csapatától, akiktől az idén már egyszer kikaptunk, méghozzá közel 20 góllal. Ez a mérkőzés azonban más volt. Bátrabban, összeszedettebben kézilabdáztunk, sok jó megmozdulást láttam, többet passzoltunk, védekezésünk is bizakodásra adott okot.
A második mérkőzést „testvéregyüttesünk”, a másik miklósi fiúcsapat ellen játszottuk. Egy igen jó hangulatú mérkőzésen egy góllal tudtunk győzedelmeskedni. Véleményem szerint a szerencse döntött, nem volt nagy különbség a két gárda között, végig fej-fej mellett haladtunk. Ugyanakkor viszont nagyon büszke vagyok a fiúkra, hogy a legutolsó másodpercekben is képesek voltak koncentrálni, illetve jókor passzolni, és belőni az adódó lehetőséget.
Sokat kell még fejlődnie a csapatjátékunknak, a szélsőket többet kell foglalkoztatnunk, és védekezésben és önuralomban is bőven van hova fejlődni, de mindezek ellenére én nagyon elégedett vagyok. Jól küzdöttünk, így vidám hangulatban térhettünk haza.

 Csapatunk tagjai: Czinke Nándi, Papp Dani, Csillag Peti, Csontos Rajmi, Domokos Marci, Barki-Lippa Peti, Vágó Krisztián (akinek külön köszönet, hogy betegecskén is velünk volt), Székely Áron, Marek Renátó és Czinke Botika.

 • 11
 • nov.

Szilágyi Viktória : A mai napon két mérkőzést játszott u10-es csapatunk az Érd, illetve a Diósd csapatai ellen. Az érdi csapat ellen hat-, a diósdi együttes ellen kilencgólos vereséget szenvedtünk. Mindkét mérkőzésen az volt a legnagyobb probléma, hogy nem vittük megfelelő lendülettel és bátorsággal a
megszerzett labdákat, illetve rengeteg ziccerünk kimaradt. Azért tudott fölénk kerekedni mindkét ellenfelünk, mert sokkal jobban akarták a győzelmet, és koncentráltabban játszottak.
A Diósd ellen egyszer vissza tudtunk jönni döntetlenig, de utána zsinórban kaptunk több gólt is, amikor a meghatározó játékosaink inkább hisztiztek, ahelyett, hogy harcoltak volna, és megcsinálták volna a megbeszélt utasításokat. Ilyen bátortalan, megalkuvó hozzáállással és lassú tempóval nem lehet meccset nyerni, még akkor sem, hogyha sok hiányzóval érkezünk a mérkőzésre. Tanultunk a mai napból, fel kell nőnie az egyébként ügyes játékosoknak a feladathoz, hogy
meccseket döntsenek el. Illetve sokkal fegyelmezettebben kell kézilabdáznunk, hogyha eredményeket szeretnénk elérni. A fiatalabb játékosokra büszke vagyok, ügyesen helytálltak, igyekeztek megvalósítani az elképzelésemet.
A csapat tagjai voltak: Barki-Lippa Péter, Domokos Márton, Vágó Krisztián, Székely T. Áron, Pap
Dániel, Czinke Nándor, Gergely Richard, Csillag Péter.

 • 08
 • okt.

SZKSK Ádám Jenő - Budaörsi KSE 2-20 ( 1 - 10 )

Százhalombattai VUK SE - SZKSK Ádám Jenő 15-15 / 7-8 / 

Szilágyi ViktóriaA mai napon hazai pályán játszottuk az U10-es bajnokságban első két mérkőzését. Az első meccsen a Budaörs rendkívül jó erőkből álló gárdáját fogadtuk, akik nem csak méretben, de a mutatott játékukkal is jócskán fölénk lőttek. Sokszor kicsit alamuszi módon kézilabdáztunk, így sajnos ellenfelünk nagyarányú győzelmet aratott fölöttünk.
Az igazi erőfelmérőt újonc U10-es csapatunk számára a Százhalombatta csapata jelentette a második mérkőzésen. Itt már bátrabbak voltunk, többet próbálkoztunk, de sajnos ezen a meccsen is volt jó pár kihagyott lehetőségünk. A mérkőzés fordulatosan alakult, hol az egyik gárda vette át a vezetést, hol a másik. A védekezésbeli fegyelmezetlenségekkel, és a kihagyott lehetőségekkel nehéz helyzetbe hoztuk saját magunkat, de a meccs végén mégis sikerült
majdnem kiharcolnunk az egy gólos győzelmet. Azonban ekkor is ziccert hibáztunk, így végül maradt a döntetlen.
Voltak kifejezetten jó teljesítmények, de még mindig sokat kell fejlődnünk fegyelemben, bátorságban, és a helyzetkihasználásban egyaránt. A mérkőzések arra abszolút megfelelőnek bizonyultak, hogy lássuk, hol is tartunk pontosan.
A mai napon pályára léptek: Barki-Lippa Péter, Csontos Rajmund, Andrási Erik, Lukács Ákos, Székely Áron, Czinke Nándi, Gergely Ricsi, Marek Renátó, Domokos Marci, Vágó Krisztián.

 • 08
 • okt.

SZKSK Ádám Jenő - Budaörsi KSE 2-20 ( 1 - 10 )

Százhalombattai VUK SE - SZKSK Ádám Jenő 15-15 / 7-8 / 

Szilágyi ViktóriaA mai napon hazai pályán játszottuk az U10-es bajnokságban első két mérkőzését. Az első meccsen a Budaörs rendkívül jó erőkből álló gárdáját fogadtuk, akik nem csak méretben, de a mutatott játékukkal is jócskán fölénk lőttek. Sokszor kicsit alamuszi módon kézilabdáztunk, így sajnos ellenfelünk nagyarányú győzelmet aratott fölöttünk.
Az igazi erőfelmérőt újonc U10-es csapatunk számára a Százhalombatta csapata jelentette a második mérkőzésen. Itt már bátrabbak voltunk, többet próbálkoztunk, de sajnos ezen a meccsen is volt jó pár kihagyott lehetőségünk. A mérkőzés fordulatosan alakult, hol az egyik gárda vette át a vezetést, hol a másik. A védekezésbeli fegyelmezetlenségekkel, és a kihagyott lehetőségekkel nehéz helyzetbe hoztuk saját magunkat, de a meccs végén mégis sikerült
majdnem kiharcolnunk az egy gólos győzelmet. Azonban ekkor is ziccert hibáztunk, így végül maradt a döntetlen.
Voltak kifejezetten jó teljesítmények, de még mindig sokat kell fejlődnünk fegyelemben, bátorságban, és a helyzetkihasználásban egyaránt. A mérkőzések arra abszolút megfelelőnek bizonyultak, hogy lássuk, hol is tartunk pontosan.
A mai napon pályára léptek: Barki-Lippa Péter, Csontos Rajmund, Andrási Erik, Lukács Ákos, Székely Áron, Czinke Nándi, Gergely Ricsi, Marek Renátó, Domokos Marci, Vágó Krisztián.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu