Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

Serdülő - Ekkora különbséggel is reális a vereség
Kiemelt

2018 április 22

Szigetszentmiklósi KSK–Éles KISE 17–48 (6–23)

Perényi Martin – Szöllős M. 1 (1), Papp G. 2, Horváth D. 2, Mécs 2, Szépvölgyi 1, Boldizsár 2. Csere: Tihanyi (kapus), Kovács L. 1, Simon 1, Kovács T., Homor 2 (1), Köber 1 (1), Domokos 2 (1)

Eredmény alakulása: 8. perc: 1–9. 22. perc: 5–20. 31. perc: 6–29. 37. erc: 8–36. 45. perc: 14–43.

Hétméteresek: 4/4, ill. 2/1. Kiállítások: 6, ill. 2 perc

Lízer László : A listavezető Éles kézi sulit fogadtuk itthon. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire megkönnyítjük az ellenfél dolgát azzal, hogy az első perctől az utolsóig szinte semmi ellenállást nem tanúsítottunk! Nem tudtunk élni a nyitott védekezés adta befutásokkal és egy az egy elleni játékkal. Sajnos ők labda nélkül sokat mozogtak, míg nálunk ezt nem tudtam a fiúkban tudatosítani! A végeredmény sajnos tükrözi a bajnokságban elfoglalt helyet!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu