Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

Ifjússági - nem sikerült nyerni a listavezető otthonában
Kiemelt

2018 február 19

Százhalombattai KE–Szigetszentmiklósi KSK 34–29 (21–19)

 

Medgyesi – Nagy M. 4, Luka 5, Bondár 3 (2), Horváth P., Váradi 5, Perényi 5. Csere: Takács D., Dávid (kapusok), Benkő 3, Spacsek 3, Fehér 1, Tóth B.

 

Eredmény alakulása: 13. perc: 10–5. 22. perc: 14–12. 27. perc: 18–17. 35. perc: 23–23. 40. perc: 27–23. 46. perc: 30–25. 52. perc: 31–27.

 Hétméteresek: 4/1, ill. 2/2. Kiállítások: 12, ill. 6 perc.

Rév Mátyás : Nem kezdtük jól a mérkőzést, rengeteg technikai hibát követtünk el, és védekezésben sem voltunk elég feszesek. Fokozatosan javulva üldöztük ellenfelünket, kiemelkedő szélső teljesítményekkel. 

A második félidőben a kapusteljesítményünk és kiváló volt, mégis rendre amikor közelebb érhettünk volna buta hibákat vétettünk. Felőrlődtünk a folyamatos üldözésbe, így hiába volt meg minden esély a fordításra a végén is, elhibáztuk a lehetőségeket, és megérdemelten nyert a Batta. Ennyi hibával nehéz rangadót nyerni, hiányoztak a vezérektől a jó teljesítmények is. A küzdésért viszont mindenképp dicséret illeti a srácokat. Azt mondom így ki lehet kapni, főleg a listavezető otthonában.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu