Somogyvári Tibor

Somogyvári Tibor

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felnőtt 2 - Lehet javítani az 5-8 helyért

Üllői VKSK–Szigetszentmiklósi KSK II 33–17 (15–10)

Becz G. – Steixner 1, Bondár 4, Horváth P. 3, Szabó Sz., Gere 3, Spacsek 1. Csere: Takács D., Megyesi (kapusok), Sallay 2 (1), Kónya, Szekeres, Szabó A. 2, Kovács T., Becz P., Perényi M. 1.

Eredmény alakulása: 5. perc: 3–3. 15. perc: 7–6. 26. perc: 12–6. 29. perc: 15–7. 45. perc: 26–12. 53. perc: 30–14.

Hétméteresek: 3/3, ill. 3/1. Kiállítások: 12, ill. 10 perc

Éliás Gábor: Az NB II-be feljutást tervező hazaiak ellen csak a 15. percig voltunk partiban. Ezt követően mind támadásban és védekezésben is gyenge teljesítményt nyújtottunk, aminek következménye nagy különbségű vereség lett.

Folytatás az 5-8. helyért a Csömör II ellen, akiktől kétszer is kikaptunk az alapszakaszban. Lehet javítanunk!

U8 szivacs Ádám Jenő - Ceglédi kiruccanás

Szilágyi Viktória : Hétvégén két remek hangulatú mérkőzésen szerepelt Cegléden u8-as csapatunk. Az első mérkőzésen a DMTK csapata volt ez ellenfelünk, míg a másodikon a Főnix gárdája. Mindkét meccsen felülkerekedtünk az ellenfeleinken, annak ellenére, hogy az eredmény nem került számolásra, a gyerekek tökéletesen tisztában voltak vele, hogy nyertünk, hiszen sok gólt lőttünk, de keveset kaptunk. Azonban számomra nem ez volt a legfontosabb. A gyerekek felszabadultan, jó hangulatban játszottak, szép gólok születtek, helyenként voltak kézilabdára emlékeztető megmozdulások,csapatjátékszerű megoldások is. Igyekeztem forgatni a csapatot, hogy mindenki körülbelül ugyanannyit játsszon, azt gondolom, ez megvalósult, és így mindenki elégedetten távozhatott. A csapat tagjai: Czinke Boti, Fritz Csabi, Balogh Berci, Kádár Alex, Turcsik Zsombi,Sopronyi Zsombi, Kada Vajk.

Kellner Máté : Április 22-én Cegléden játszottunk az U8-as csapatunkkal. Egy gödöllői majd utána egy szentendrei csapattal küzdhettünk meg. Ismét a maximálisan engedélyezett 8 fővel játszottunk. Első mérkőzésünk 1. félidejében a jó védekezés mellett támadásban néhány átgondolatlan döntéssel ajándék labdákat adtunk ellenfelünknek. A 2. félidőre már összeszedettebbek voltunk. Védekezésben is jobb teljesítményt nyújtottunk, labdákat is szereztünk amit értékesítettünk.

A szentendrei mérkőzésen talán az idei legjobb teljesítményt láttam a csapattól. Határozottan, jól védekeztünk, kevés hibával gyors támadásokat vezettünk. Azért is jár elismerés a gyerekeknek, mert mindezt egy kiváló csapat ellen is végre tudták hajtani. Véleményem szerint egy színvonalas mérkőzést is játszottunk. Mindenki sokat játszott a játékidőhöz (2x10 perc) viszonyítva, így azok a játékosok is szerepet kaptak, akiknek U9-ben kisebb a sikerélményük, illetve azok is, akiket kizárólag az U8-as korosztályba neveztünk be.

A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Finta Milán, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Pántya István, Pethő Gábor, Sramek Zalán.

 

Veres István : Ezen a hétvégén Farkasvár DSE és Százhalombatta VUK SE ellen léptünk pályára.  A körülmények ellenére lelkesen, harcosan játszottak fiataljaink. Remélem, hogy a megpróbáltatások ellenére a jövőben is hasonló hozzáállással vesznek részt a munkában! Pályára léptek: Gyapjas András, LohonyaLászló, Tóth Zalán, Halász Erik, Csőke Dávid.

Vecsési SE - SZKSK2 9 - 9 

SZKSK2 - Cegléd 10-20

Lukács CsabaHosszú szünet után léptek pályára a 2007-es gyerekek és ez meg is látszott a teljesítményünkön..Rengeteg volt az egyénieskedés, a csapatjátékot nyomokban sem lehetett felfedezni. Mindenki egyedül akarta megoldani azokat a helyzeteket is –ami nem az ő feladata lett volna. Kevés értékelhető momentum volt ezen a napon.Az első mérkőzést sikerült kis szerencsével döntetlenre menteni a vecsésiekkel szemben, míg a másodikon, ahol aztán egyáltalán nem működött a védekezés, sima vereséget szenvedtünk a ceglédi csapattal szemben. Itt végkép dekoncentráltak voltunk, rengeteg volt a pontatlan lövés, és a helyezkedési hiba. Nehéz lenne bárkit kiemelni ezen a napon!

U10 - Jó edzés volt

Gyömrő - SZKSK  15 - 9 

SZKSK - Szentendre 21-3

Bak Ferenc : Vácon folytatódtak az U 10-esek küzdelmei! Az első mérkőzésen Gyömrő csapatával játszottunk, akik előrébb tartanak, mint Mi, de nagyon jó lelkes s időnként feszes védekezéssel megleptük az ellenfelünket. Sok egyéni jó megoldást láttam sajnos a ziccerekkel meggyűltek a bajaink, de lesz ez még jobb is. Nagyon jó látni az utat amin járunk, hogy a gyerekek élvezik amit csinálnak és kezdik játszani a játékot. A második mérkőzés egy kezdő csapattal volt, amit egy jó edzésnek fogtunk fel.

1. oldal / 73

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu