Somogyvári Tibor

Somogyvári Tibor

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  1. szeptember 5. csütörtök  18:30 Szigetszentmiklósi KSK - AGROFEED ETO-SZESE   
  1. szeptember 26. csütörtök  18:30     Szigetszentmiklósi KSK - Telekom Veszprém                                            
  1. október 11. péntek  16:30 Szigetszentmiklósi KSK - Veszprémi KKFT I.                                               
  1. október 28. hétfő  18:30 Szigetszentmiklósi KSK - Váci KSE                               
  1. november 21. csütörtök 18:00     Szigetszentmiklósi KSK - Várpalotai BSK                                                          
  1. december 12. csütörtök  18:00     Szigetszentmiklósi KSK - Budakalász Kézilabda ZRT        

A következő bajnoki szezon előtt komoly feladat vár Kökény István vezetőedzőre. mivel 8 játékos távozott a keretből. Pátlásukra 5 új játékos érkezett, és az idei év feladatai közé tartozik a helyi fiatalok beépítése is a felnőtt csapatba úgy, hogy közben stabilan a középmezőnyben végezzen a csapat. 

 

Pocsai Rajmund

Általános Iskola 2.osztàlyában ismerkedtem meg a kézilabdával,és mivel elég hiperaktív gyerek voltam mellette,focival,és karatéval próbáltak a szüleim le fárasztani.Később aztán a foci és a karate elmaradt és csak a kézilabdával töltöttem az időmet.13éves voltam mikor Szegedre a Pick Szeged utánpótlásába kerültem,ahol először Bella Árpád,majd Avar György,és Gera Norbert egyengette az utamat.Közben az aktuális korosztályos válogatottakban is kaptam meghívást.6évet töltöttem itt,és kisebb nagyobb kitérők következtek.Majd 2008-ban Ceglédre szerződtem ahol Kökèny István (Köksi)irányítása alatt stabil NB.1-es játékossà váltam.7év után Dabasra szerződtem,ahol nagyon jó koncepció mellett az Nb1/b-t megnyerve az első osztály közép csapata lehettünk.Itt Szilágyi Zoltán,Szilágyi István és Tomori Győző kezei alatt dolgozhattam.5évet töltöttem Dabason.Mivel a családommal,feleségemmel,és a kislányukkal szeretnék Dabason letelepedni,így kézenfekvő volt hogy egy közeli csapatot kell keresnünk.Így esett a választás Szigetszentmiklósra,és mivel lett volna több környékbeli lehetőség is,első sorban az edző,Köksi szemèlye is szerepet játszott,mivel Cegléden azt mondhatom baráti viszony alakult ki köztünk.Szeretnèk a bajnokságban minél előrébb végezni,és tudásommal,rutinommal mind a csapatot,mind a fiatalokat segíteni!

Vitáris Norbert

Százhalombattai nevelésű játékosként 1 évet volt szerencsém még a nagy Dunaferr ifi és felnőtt játékosaként lehetőséget kapnom ahol NB1 4. helyet tudtunk megszereni, majd ezt követően 7 év Váci profi kézilabdázás (legjobb helyezés: NB1 6. hely, 2x MK 4.) után Vecsésre sodort az élet 2 évre, mikor is sikerült feljuttatni a csapatot az első osztályba és végül 2019-ben idén elkezdem szezonomat a Szigetszentmiklós színeiben.
Strandkézilabda válogatottként idén Európa Bajnoki bronzérmet szereztünk Lengyelországban, és készülünk az idei DOHA BEACH GAMES-re, majd a jövő évi Pescara-i Világbajnokságra. Eddigi eredményeink még: EB 3., 4.,  VB 3., 4.; Világjátékok 4.
Azt gondolom hogy ehhez a baráti közösséghez könnyen fogok tudni alkalmazkodni, hiszen játszanak itt volt csapattársaim, régi ellenfelek.
Igyekszem tudásom legjavával szolgálni a klubot, segíteni társaimat a pályán, mind a pályán kívül, és minél szebb eredményekkel, emlékekkel zárni majd az évet.

Tóth Máté 

Tóth Máté vagyok, Gyöngyösön születtem ahol több mint 10 évet játszottam, majd az egyetem miatt elkerültem Pécsre, ahol 2 évet töltöttem,  majd hazaköltöztem Gyöngyösre, emiatt Hatvanban folytattam pályafutásomat az elmúlt évben. Gyöngyösön utánpótlás bajnokságot nyertünk, Pécsett Nb1/b 9. Helyet ertünk el, tavaly pedig Hatvannal megnyertük az NB2 észak-keleti csoportját. 
 Nagy András

A PLER csapata után hosszabb ideig tartó légióskodás után a az előző szezonban a Vecsésbe tért haza. A csapat kiesése után válaszotta a Szigetszentmiklóst. 

 Hódi Lóránd

A PLER és az FTC csapatai után Cegléden játszott, több szezonban NBI-ben . Most csapatot váltott és Szgetszentmiklóson folytatja. Rutinjával segítheti csapatunkat. 

 

Bóka Dominik / 1999 / 

12 éve kézilabdázik. Szigetszentmiklóson kezdett el vele komolyabban foglalkozni majd 6 évig Veszprémben játszott. Iskoláit befejezve hazatért , a következő szezonban ismét Szigetszentmiklóson folytatja, balkezesként erősítve az ifi csapat jobb oldalát.

Dávid János /2000 / 

Kapusként Érden kezdte pályafutását, majd Szigetszentiklósra igazolt.  1 éves kitérő után ismét visszatért Szigetszentmiklósra ahol már a felkészülés alatt bebizonyította, hogy az első osztályban a helye, 

Finta Gyula/2001/  Szigetszentmikóson kezdett játszani, majd az elműlt két évben Komlón játszott. Tanulmányait befejezve Ő is hazatért, 

Levente Máté /2002/

2012 februárjába ismerkedett meg a kézilabdával édesapja javaslatára. Már akkor egy "szerelmet" ismert fel a sportban. 2013-ban a Csepel DSE színeiben kezdte el még átlövő poszton a kézilabdát,majd egy fél évvel később felfigyeltek arra,hogy nem fél a labdától és ezért a kapusnak állították be.Hat szezonon keresztül a Csepel háló őre volt .Ez alatt az idő alatt remek eredményeket ért el a csapattal.Szigetszentmiklósra költöztek, Reméli,hogy a Miklósban megtalálja az új kihívásokat és remek szezonok elé néz az új csapatával!

Kellner Máté : Június 8-án és 9-én az U8-as korú gyerekekkel 3-3 mérkőzést játszottunk Kalocsán. A torna célja az volt, hogy a csapategységet már a jövő évre is építgessük, illetve a gyerekek részt vehessenek életük első tornáján.
A tornán az 1-5. mérkőzésen (Kalocsa lány és fiú, Tolna lány, Kecel fiú, Kecskemét lány) jelentős tudásbeli különbség látszódott ellenfeleink és közöttünk a saját játékosaink javára. A mérkőzések előnyénél a játéklehetőséget láttam, illetve azt, hogy néhány játékosunknak megnőtt az önbizalma. Szerencsére van 3 kimagasló játékosunk, akik mellett több jó teljesítményt is láttam már. Örülök annak, hogy mindenkinek a fejlődése jól nyomon követhető.
Az utolsó mérkőzésen a Kecskemétnek egy fiú csapatával játszottunk. Úgy gondolom nagyon jót tett a csapatnak ez a mérkőzés, mert a gólokat és a kivédekezett támadásokat nem adták nekünk könnyen. Mindenért meg kellett küzdeni. Az akadályt itt is jól vették a gyerekek. Gratulálok! Úgy gondolom jó csapatot és jó közösséget egyszerre láthatjuk bennük!
A csapat tagjai voltak: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Mucska Bálint, Pethő Gábor, Pintér László, Tóth Bence.
 
 
 
 
Mellékletek terület
 
 
 

U8 - vége a szezonnak

Kellner Máté : Az utolsó fordulót az U8-as gyerekekkel ismét Dunaharasztiba játszottuk. Gyömrői és az előző fordulóhoz hasonlóan a budaörsi csapattal játszottunk.
Mindkét mérkőzés elején hiányzott a koncentráció, elsősorban védekezésnél. Utána viszont precízen, pontosan játszottunk. 
Szerintem 2 jó csapattal játszottunk, ahol a 2. mérkőzésen különösen jól képzett képzett és jó fizikai adottságú gyerekekkel kerültünk szembe. A mérkőzés hangulata is már kissé az idősebb korosztály szorosabb mérkőzéseire emlékeztetett. Akik idén kezdték, nekik is volt sikerélményük és egyre több, már a sportágra emlékeztető játékelemek alkalmazását látom náluk. Voltak kisebb hibák ugyan a játékunkban, ezeket azonban odafigyeléssel ki lehet javítani.
Örülök, hogy az egy év alatt csapattá értek össze a gyerekek! Gratulálok!
Csapat tagjai: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Mucska Bálint, Pethő Gábor, Pintér László, Tóth Bence.
 

Pest megyei bajnokság a 3. helyért, Csömör

Szigetszentmiklósi KSK II-Gyömrő VSK 32-28 (16-11)
BECZ G. - Madár 2, PÁL 5, HORVÁTH P. 6, SZABÓ SZ., MÁRTON 5 (1), Spacsek 2. Csere: Magyar V. (kapus), ÁCS 9 (2), Sallay, Varga Z., Steixner 1, Kovéács T. 2.
Eredmény alakulása: 7. perc: 2-2. 10. perc: 5-2. 16. perc: 7-5. 24. perc: 11-6. 35. perc: 17-14. 42. perc: 22-21. 45. perc: 25-21. 50. perc: 28-22. 58. perc: 30-25.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 5/3
Éliás Gábor: Először is köszönet a Pest Megyei Kézilabda Szövetségnek a Final24 megrendezéséhez. A szervezés és az, ahogy például az öltözők elő voltak készítve - az erre a mérkőzésre kapott mezek a BL Final-hez hasonlóan a fogasokon voltak elhelyezve a játékosok számára- csak dicséretet érdemel. A mieink játéka is. A Vác elleni fiaskó után az első félidőben jó védekezésünknek köszönhetően jelentős előnyt szereztünk. Sajnos a második játékrész elején visszaestünk és ezt jól használta ki ellenfelünk. Sikerült rendezni ezt követően a játékunkat és újból megfelelő előnyt szerezni és megérdemelten megszerezni a harmadik helyet. Egy statisztikai adat a bajnokságból. 25 mérkőzést játszottunk és csak kétszer (mindkettő a Vác volt!!!) kaptunk ki, de ez is csak a bronzérem megszerzéséhez volt elég. 
1. oldal / 115

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu