Somogyvári Tibor

Somogyvári Tibor

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Serdülő - Nagy küzdelemben ismét győzelem

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában , hazai pályán játszottunk 2018. október 14.-én a A mérkőzésen sikerült hét góllal legyőzni a vendég Cunder CU Kézisuli csapatát. Sajnos a kapott gólok száma még mindig igen magas, de olykor - olykor már felfedezhető volt, nyomokban a védekezésre való törekvés, amihez - a két pont megszerzése mellett - gratulálok a csapatnak.- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny,Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

NBI/B felnőtt - Lehetett volna jobb is

NB I B férfi felnőtt nyugat

Szigetszentmiklósi KSK–Tungsram SE Nagykanizsa 27–23 (15–12)

Kreisz 1 – Duzsi, Éliás 3, Nagy T. 2, Varga L. 5, Félegyházi 3 (1), Iváncsik Á. 4 (1) Csere: Varga Á. (kapus), Korsós 1, Kovacsevics 3 (1), Fülöp, Milovits 3, Szabó Gy., dr. Kiss I. 2, Czabán

Eredmény alakulása: 4. perc: 0–2. 11. perc: 5–4. 19. perc: 10–6. 26. perc: 13–10. 43. perc: 19–14. 55. perc: 25–18. 59. perc: 25–22

Kiállítások: 10, iil. 6 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 3/2.

Kökény István: Az újonc ellen rosszul kezdtünk, de gyorsan sikerült fordítani. A második félidőben jó védekezésünknek köszönhetően szereztük meg az újabb két bajnoki pontot. Viszont a jelentős előny tudatában érthetetlen volt az utolsó öt percben látott játék.  

Szivacskézi Szebeni - Cegléden játszottunk

Lukács Csaba : Lejátszotta első 2 mérkőzését u10es csapatunk ebben a szezonban.  Jó kapus teljesítményekkel biztos győzelmeket arrattunk kicsit szűk keretünkkel.

Eredmények : 

Szksk Ádám Jenő - Gyál 14-9
Szksk Ádám Jenő - Cegléd 9-4
A csapat : Torma Peti,  Turcsik Zsombi , Hornyan Marci,  Czinke Boti,  Kádár Alex és Kada Vajk

Szigetszentmiklósi KSK- Várpalotai Bányász SK 38-32 (20-14)

SZKSK: Kovács R.- Horváth D. 5, Szépvölgyi 2, Czabán 12, Fülöp 6, Pál 6, Madár 7. cserék: Husonyicza- Szőllős, Mécs, Domokos, Papp.

Vas János: Erősen tartalékos csapattal tudtunk kiállni, szerencsére a mezőny egyik leggyengébb csapata jött hozzánk. Öt perc után átvettük a vezetést szép lassan elhúztunk, és végig vezetve biztosan győztünk. Az idősebbek hátukra vették a csapatot, a fiatalabbak hozzátették amit tudnak. Ezt várom a továbbiakban is.

Veres István: A korosztály második fordulójában hazai pályán játszhattak fiataljaink. Első mérkőzésünkön a Budai Farkasok fiataljai ellen álltunk fel a középkezdéshez. Végig vezetve, 12 gólos győzelmet arattunk. Budai Farkasok NKFT – SZKSK2 7:19 (3:10). A második megmérettetésen egyesületünk másik U12-es csapata volt ellenfelünk. Változatos, küzdelmes, a szülők számára élvezetes mérkőzésen egy góllal sikerült többet lőnünk. Küzdőszellemből, akaraterőből jelesre vizsgáztak a fiúk ezen a mérkőzésen, gratulálok! SZKSK2 – SZKSK1  19:18 (8:10) Csapatunk tagjai voltak: Városi Zalán, Pethő Dániel, Lukács Ákos, Papp Dániel, Benka Gergő, Ferencz Márk, Ferencz Dominik, Forgács Botond, Nagy Roland, Nagy Levente, Németh Benjamin.

Nagy ImreSzksk-Vác 14-22  (8-10) Egy félidőre megint jók voltunk. Az erőnk ismét elfogyott a végére, de már tovább bírtuk egy kicsivel.   A nap utolsó mérkőzésén a két miklósi csapat játszott. Rangadót a 2008-asok  nagy csatában egy góllal megnyerték. 19-18 Játékosok: Borbély Bendegúz, Csabai Levi, Engelbrecht Vili, Fedor Dávid, Járdány Gyuszi, Oláh Zsombi, Török Ákos, Török Áron, Daczi Bálint, Németh-Nusser Ábel  

 

 
 
 
Kellner Máté :
Október 14-én Cegléden kezdtük az U10-es bajnokságot. A Csokonai szivacskézilabdásaink a Dunaharaszti csapatával játszottak. Mivel nem voltak meg ellenfeleink, így 4:4 elleni játékot játszottunk a mérkőzés nagy részében, hogy kiegyenlítettebb legyen a játék. Nem kaptunk gólt, ami dicséretes. Támadásban az 1. félidőben túl sok egyéni akciót vezettünk, amikor a csapatjáték célravezetőbb lett volna. Nagy fölényben játszottunk végig, ahol Ruszkai Dominik az 1. mérkőzésén részt vehetett és sok élményben lehetett része. Remélem még sok hasonlót fog átélni és megszereti nálunk a kézilabdát.
A 2. mérkőzésen a haza csapattal a Cegléd Várkonyival játszottunk. Egy küzdelmes mérkőzés volt, ahol az ellenfél már beállós játékot is alkalmazott. Átlövésből több gólt kaptunk, így ehhez alkalmazkodva egy nyitottabb védekezésre  váltottunk. Sok helyzetünk volt, a jó kapussal szemben lehettünk volna eredményesebbek, de így sem volt rossz. Középen lendületesen játszottunk, a szélen még lehetünk később hatékonyabbak, amihez a játékosainknak is minőségibb edzésmunkát kell végezniük. Eredményt ugyan nem számoltak, a lelkes szülők viszont igen, mely szerint 11:8 lett a mieinknek.
Játékosok: Bukta Bódog, Füle Balázs, Esztocsák Marcell, Finta Milán, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Pántya István, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán.
A bírós szivacskézilabdások Gyál csapatával játszottak. Nem voltunk meg, így 5-en játszottunk 6 játékossal szemben. 1. félidőben jól játszottak a gyerekek, viszont az erőnlét folyamatosan csökkent. A terhelés miatt egy kiváló edzés volt a gyerekeknek a mérkőzés. A Dunaharaszti csapatával itt is egyoldalú játék volt végig a játék, ami remélhetőleg  minden gyerekek önbizalmát megnövelte.
Játékosok: Gyapjas András, Lohonya László, Tóth Zalán Krisztián, Halász Erik, Csőke Dávid.
1. oldal / 88

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu