Somogyvári Tibor

Somogyvári Tibor

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kellner Máté : Június 8-án és 9-én az U8-as korú gyerekekkel 3-3 mérkőzést játszottunk Kalocsán. A torna célja az volt, hogy a csapategységet már a jövő évre is építgessük, illetve a gyerekek részt vehessenek életük első tornáján.
A tornán az 1-5. mérkőzésen (Kalocsa lány és fiú, Tolna lány, Kecel fiú, Kecskemét lány) jelentős tudásbeli különbség látszódott ellenfeleink és közöttünk a saját játékosaink javára. A mérkőzések előnyénél a játéklehetőséget láttam, illetve azt, hogy néhány játékosunknak megnőtt az önbizalma. Szerencsére van 3 kimagasló játékosunk, akik mellett több jó teljesítményt is láttam már. Örülök annak, hogy mindenkinek a fejlődése jól nyomon követhető.
Az utolsó mérkőzésen a Kecskemétnek egy fiú csapatával játszottunk. Úgy gondolom nagyon jót tett a csapatnak ez a mérkőzés, mert a gólokat és a kivédekezett támadásokat nem adták nekünk könnyen. Mindenért meg kellett küzdeni. Az akadályt itt is jól vették a gyerekek. Gratulálok! Úgy gondolom jó csapatot és jó közösséget egyszerre láthatjuk bennük!
A csapat tagjai voltak: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Mucska Bálint, Pethő Gábor, Pintér László, Tóth Bence.
 
 
 
 
Mellékletek terület
 
 
 

U8 - vége a szezonnak

Kellner Máté : Az utolsó fordulót az U8-as gyerekekkel ismét Dunaharasztiba játszottuk. Gyömrői és az előző fordulóhoz hasonlóan a budaörsi csapattal játszottunk.
Mindkét mérkőzés elején hiányzott a koncentráció, elsősorban védekezésnél. Utána viszont precízen, pontosan játszottunk. 
Szerintem 2 jó csapattal játszottunk, ahol a 2. mérkőzésen különösen jól képzett képzett és jó fizikai adottságú gyerekekkel kerültünk szembe. A mérkőzés hangulata is már kissé az idősebb korosztály szorosabb mérkőzéseire emlékeztetett. Akik idén kezdték, nekik is volt sikerélményük és egyre több, már a sportágra emlékeztető játékelemek alkalmazását látom náluk. Voltak kisebb hibák ugyan a játékunkban, ezeket azonban odafigyeléssel ki lehet javítani.
Örülök, hogy az egy év alatt csapattá értek össze a gyerekek! Gratulálok!
Csapat tagjai: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Mucska Bálint, Pethő Gábor, Pintér László, Tóth Bence.
 

Felnőtt II - GRATULÁLUNK A 3.helyhez !

Pest megyei bajnokság a 3. helyért, Csömör

Szigetszentmiklósi KSK II-Gyömrő VSK 32-28 (16-11)
BECZ G. - Madár 2, PÁL 5, HORVÁTH P. 6, SZABÓ SZ., MÁRTON 5 (1), Spacsek 2. Csere: Magyar V. (kapus), ÁCS 9 (2), Sallay, Varga Z., Steixner 1, Kovéács T. 2.
Eredmény alakulása: 7. perc: 2-2. 10. perc: 5-2. 16. perc: 7-5. 24. perc: 11-6. 35. perc: 17-14. 42. perc: 22-21. 45. perc: 25-21. 50. perc: 28-22. 58. perc: 30-25.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 5/3
Éliás Gábor: Először is köszönet a Pest Megyei Kézilabda Szövetségnek a Final24 megrendezéséhez. A szervezés és az, ahogy például az öltözők elő voltak készítve - az erre a mérkőzésre kapott mezek a BL Final-hez hasonlóan a fogasokon voltak elhelyezve a játékosok számára- csak dicséretet érdemel. A mieink játéka is. A Vác elleni fiaskó után az első félidőben jó védekezésünknek köszönhetően jelentős előnyt szereztünk. Sajnos a második játékrész elején visszaestünk és ezt jól használta ki ellenfelünk. Sikerült rendezni ezt követően a játékunkat és újból megfelelő előnyt szerezni és megérdemelten megszerezni a harmadik helyet. Egy statisztikai adat a bajnokságból. 25 mérkőzést játszottunk és csak kétszer (mindkettő a Vác volt!!!) kaptunk ki, de ez is csak a bronzérem megszerzéséhez volt elég. 

U11-U13 évzáró

U11- U13 csapataink a mai napon közös évzárót tarotttak a Sportcsarnokban Nagy Imre, Veres István és Lukács Csaba edzők vezetésével. Szülők és gyerekek együtt játszottak, majd kivetítőn megtekintették a Veszprém - Szeged Bajnoki Döntőt. Közben megérkezett a csemegének a pizza is, ami kiegészítette a szülők által hozott hazai elemózsiát,

U11-U13 évzáró

U11- U13 csapataink a mai napon közös évzárót tarotttak a Sportcsarnokban Nagy Imre, Veres István és Lukács Csaba edzők vezetésével. Szülők és gyerekek együtt játszottak, majd kivetítőn megtekintették a Veszprém - Szeged Bajnoki Döntőt. Közben megérkezett a csemegének a pizza is, ami kiegészítette a szülők által hozott hazai elemózsiát,

1. oldal / 114

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu