Somogyvári Tibor

Somogyvári Tibor

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rév Mátyás:

3 jó mérkőzést játszottunk a nap folyamán.Az első meccsen győzelemmel felérő döntetlent játszottunk.Mint a nap végén kiderült sajnos a döntő múlott rajta.

Én azt mondom most is nem az volt a fontos, hogy döntőbe kerüljünk, hanem hogy jó meccseket játszunk, amik a felkészülésünket szolgálja.Ezt a célt elértük, a második meccset leszámítva jól is játszottunk, és mindenki pályára került, sőt újoncot is avattunk, ami mindenképp pozitív

FTC KN Kft - Szigetszentmiklósi KSK 33-33 ( 17-15 ) 

 

A szigetszentmiklósiak vezetőedzője, Kökény István egy fokkal elégedettebb volt mint a 2015/16 szezonban még a szigetszentmiklósiakat edző Horváth Attila : „Felszabadult játékot játszottunk, egy elsőosztályú csapat ellen értékes az egy pont, ha másért nem, a fiúk lelki világa miatt mindenképp. Örülök, hogy így indítottuk a felkészülési mérkőzések sorát.

Felnőtt 2 - Gyenge szezonkezdés

Szigetszentmiklósi KSK II–Csömör II        25–34 (12–17)

 

Takács D. – Spacsek 3, Váradi 3, Sallay 3 (2), Szabó Sz., Bak 4, Fehér 3. Csere: Becz G. (kapus), Horváth P. 3, Kovács T. 2, Gere, Bondár 3, Perényi, Kuli, Luka 1.

 

Kiállítások: 14, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2

 

Éliás Gábor: A mérkőzés 20. percéig (9–9) voltunk egyenlő ellenfelek. Ezt követően a vendégek szinte minden hibánkat kihasználtak. Sok-sok szabállyal ellentétes egy oldalú ítéletek is voltak a mérkőzésen, de nem azért kaptunk ki ekkora különbséggel ……

1. oldal / 61

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu