U9 szivacs Ádám Jenő Iskola - Zárás az u9-ben is!
Kiemelt

2018 május 15

Lukács CsabaBefejező fordulójához ért az u9-es bajnokság is. Két mérkőzést játszott csapatunk kevés sikerrel. 

Az első ellenfél a Dabas volt, akik ellen a látottak alapján szorosabb mérkőzést is lehetett volna játszani, de a befejezéseknél nem koncentráltunk, így végül sima vereséget szenvedtünk. Nagyon komoly problémáink adódtak a védekezéssel is, kevés volt az ütközés, ezt pedig a jobb felépítésű dabasi gyerekek jól kihasználták.
A második mérkőzésen a Bíró csapata volt az ellenfél, ahol az első félidőt gyorsan felejtsük el, hiszen nem volt egy súlycsoportban a két gárda. Gyengén támadtunk, még gyengébben védekeztünk. A második félidőre változtatott az ellenfél, ennek köszönhetően sikerült felzárkózni, de így is jelentős különbség volt a csapatok között. Nehéz bárkit is kiemelni a gyerekek közül, bár a 2009-es fiúk és a kapusok megfelelően teljesítettek.

A sok vereség ellenére nem vagyok elkeseredve, hiszen nagyon sok 2009-es és 2010-es kisráccal játszottuk végig a bajnokságot, amiből lehet majd a későbbiekben profitálni. Kapusaink jól teljesítettek, átlövő posztra új játékost találtunk. Fizikálisan kellene sokat erősödnünk.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu