U9 szivacs - Közös csapattal 2. hely
Kiemelt

2017 december 17
K2_ITEM_AUTHOR 
Kellner Máté : December 16-án és 17-én az U9-es korosztályban a Szebeni ( edző Lukács Csaba ) , a Bíró ( edző Veres István )  és a Csokonai ( edző Kellner Máté )  szivacs kézilabdásaiból kialakított közös csapattal indultunk a Ferenczy-Budapest Kupán.
1. nap:
A gyerekek még nem játszottak együtt, viszont a bajnokságból már jól ismerték egymást. Az 1. mérkőzésen az ASI csapatával játszottunk. Ekkor még kevésbé volt gördülékeny a játék, viszont sok jó egyéni teljesítménnyel 15-11-re megnyertük az 1. mérkőzést.
A 2. mérkőzésen a tornagyőztes Kézi Up csapatával játszottunk. A gyerekek még nem játszottak hasonló gyorsaságú csapattal, így sokszor a hatosvonalon statikusan védekező játékosaink lábmunkája kevésnek bizonyult. A 2. félidőben nyitottabban védekeztünk, sőt néhány gyorsabb támadással és kiváló beállós játékkal megleptük az ellenfelet. Természetesen a 9 gólos hátrányunk ledolgozása nem volt reális, mégis 1 góllal többet lőttünk.
A 3 mérkőzésen a Szentendre csapatával (a tornán 3. helyezést szerezte meg) egy rendkívül jó hangulatú és izgalmas mérkőzést játszottunk. Véleményem szerint a fegyelmezett védekezésünkkel, néhány fontos pillanatban szerzett labdával és a döntő helyzetekben szerzett gólokkal nyertünk 11-9-re.
2. nap:
A Pumukli csapatával kezdtünk a 2. napon. Szélről az 1. félidőben több fontos gólt szereztünk, a másodikban azonban szélről és középről is gyorsan ellőtt kapkodó lövésekkel hoztuk fel ellenfelünket. A 2 csapat végig fej-fej mellett haladt. Az utolsó percekben a gyorsan cselező játékosaink gólokat és a kiharcolt büntetőket értékesítették. Utolsó perben kapott góllal 13-13-as döntetlent játszottunk.

A torna 5. mérkőzését a Csepellel zártuk. A védekezésünkben és a támadásaink is kevés hiba volt, így viszonylag nagyobb arányban nyertünk. 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel ezüstérmesek lettünk!  Úgy gondolom, hogy a 2. mérkőzés 2. félidejétől úgy játszottunk, mintha már hosszú ideje együtt játszottunk volna. Kis közösségünk igazi csapattá nőtte ki magát. Gratulálok az egész csapatnak!

710 K2_VIEWS
Somogyvári Tibor

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu