U10 Csokonai - hazai csapatok ellen játszottunk
Kiemelt

2019 április 07
K2_ITEM_AUTHOR 
Kellner Máté : U10 utolsó fordulóját Tökölön játszottuk a két egyesületünkbeli (Bíró és Ádám Jenő) szivacskézilabda csapatával. Sajnos egy játékosunk megtagadta az utasításaimat, amely alapján nem volt hajlandó játszani csapatunkban, így 9 játékos helyett csak 8 játékossal tudtunk jelen lenni. Bocsánatkérését elfogadtam, viszont a csapattal és nevelőjével szemben történő rendkívül méltatlan viselkedése miatt az utolsó fordulón nem tartunk igényt játékára.
Küzdelmes, jó mérkőzéseket játszottunk mindkét csapattal. A 8 játékosunk hozzáállásával elégedett voltam, viszont ezt edzésen is elvárnám. A fejlődés csak így garantálható! Látszik viszont, kik játszanak U11-es korosztályban is, ahol a fizikális különbségek már jelentősek. Vezettünk gyors támadásokat, viszont az 1-2 passz helyett már elvárnám a minimum 3-4 vagy ennél több labdaátadásból történő támadásbefejezéseket. Mozgásainkban látok javulást is, viszont önfejűségből a tanult elemeket a gyerekek egyéni játéka még mindig sokszor felülírja. Védekezésben az oldalirányú mozgásokat és az ütközéseket hiányoltam. Az utolsó mérkőzésen emiatt több kiállítást is kaptunk, mert labdákat akartunk szerezni.
Összességében látom azt, hogy fejlődtek a gyerekek a játék több elemében, viszont a fegyelmezett védekező és támadó játék hiányzik. Ez mindenképpen hozzáállás kérdése, amire igyekszem nevelni őket!
Gratulálok a gyerekek küzdőszelleméhez! Remélem az utolsó fordulót is becsülettel végigcsinálják!
A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Forgács Benedek, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton, Sramek Zalán.
109 K2_VIEWS
Somogyvári Tibor

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu